Havearkitekt i Århus

Professionelle løsninger

Hjælp til indretning af haven

Er din have vokset dig over hovedet, eller søger du bare inspiration til haveindretningen? Så har du brug for en serviceminded havearkitekt, som binder en rød tråd mellem hus og have. Jeg tilbyder forskellige ydelser afhængigt af, hvad du skal bruge, lige fra plantelister til gennemarbejdet haveplaner.  Med en haveplan i hånden får du et godt redskab, til at kickstarte din nye have. Med hjælp fra mig som din havearkitekt kan vi i samarbejde forvandle din drømmehave til virkelighed.

Havekonsulent i Århus

Som havekonsulent i Århus hjælper jeg dig med alt fra indretning af store have til hjælp til plantevalg af mindre områder – ingen opgaver er hverken for store eller små. Det kan være I har et område i haven som trænger til fornyelse, eller et mørkt hjørne som blot ligger brak. Jeg laver et havebesøg, hvor vi sammen ligger en plan for hvad der skal laves. Jeg vil hjælpe jer med de nødvendige ideer til, hvordan I kan skabe en harmonisk have med rum, grønne bede og plads til hyggestunder.

Et havebesøg varer typisk 1 1/2 – 2 timer. Efter havebesøget vil du selv med det samme kunne komme videre med de projekter vi har gennemgået.

Havearkitekt Midtjylland

Personlig service

Mangler din have noget farve, grundstruktur og kunne du godt tænke dig dine bede havde en længere blomstringsperiode? Jeg kan tilbyde en gennemarbejdet liste over plantevalg som passer til netop din have.

Inden jeg laver enten planteliste, haveskitse eller haveplan tager jeg altid udgangspunkt i lige netop dine ønsker og behov. Det er ligeledes vigtigt for mig at informere om efterfølgende pasning af haven, så du kan bibeholde din drømmehave.