Havearkitekt i Silkeborg

Professionelle løsninger

Engageret havearkitekt i Silkeborg

Trænger din have til en kærlig hånd, eller søger du blot efter gnisten til at forvandle din udendørs oase? Så er det på tide at få fat i en dedikeret havearkitekt, som vil væve en hjertevarm forbindelse mellem dit hjem og din have. Jeg tilbyder en bred vifte af skræddersyede tjenester, der matcher nøjagtigt det, du behøver – lige fra nøje udvalgte plantelister til omfattende, gennemarbejdede haveplaner.

Med en omhyggeligt udfærdiget haveplan i hånden vil du have det ideelle værktøj til at vække din nye have til live. Med mig som din dedikerede havearkitekt i Silkeborg vil vi sammen forme din drømmehave til en hjertevarm virkelighed.

Havekonsulent i Silkeborg

Som havearkitekt og havekonsulent i Silkeborg, står jeg klar til at assistere dig med alt fra omformning af omfattende havearealer, til rådgivning om valg af planter til mindre områder. Ingen opgaver er for store eller små for mig. Uanset om din have trænger til en total transformation eller om det blot drejer sig om små, oversete hjørner, der lidt trænger til lidt kærlighed, er jeg her for at hjælpe.

Jeg tilbyder personlige havebesøg, hvor vi sammen udvikler en plan for, hvordan din drømmehave kan blive til virkelighed, samt hvordan du kan skabe en harmonisk have med veldefinerede rum, frodige bede og skønne oaser til afslapning.

Normalt varer et havebesøg mellem 1 1/2 og 2 timer. Efter vores møde vil du straks kunne påbegynde projekterne med selvtillid og inspiration.

Havearkitekt Midtjylland

Havearkitekt med
skræddersyet service

Har din have brug for mere liv, struktur og ønsker du, at blomsterbedene skal strække sig over en længere periode? Jeg kan skabe en omhyggeligt sammensat liste af planter, der vil passe perfekt til din have.

Før jeg begynder arbejdet med at udarbejde en planteoversigt, havegrundrids eller haveplan, prioriterer jeg altid dine personlige ønsker og behov. Desuden er det en vigtig del af min service at give dig information om vedligeholdelse af haven, så du kan bevare din drømmehave intakt.

Skal jeg være din havearkitekt i Silkeborg? Så kontakt mig på telefon 21 20 10 60 eller skriv en e-mail til mig på kontakt@gardenstory.dk. Jeg glæder mig til at gøre din havedrøm til virkelighed.
Bor du ikke i Silkeborg, men mangler stadig en havekonsulent? Så tøv ikke med at række ud. Jeg hjælper også kunder i Skanderborg, Århus og resten af Midtjylland 

Bliv inspireret

Mød mig på Instagram

 

Hvem gider grønt mellem fliserne?🌿

Jeg gør! Lodden timian, thymus pseudolanuginosus er min hemmelighed, til at bløde de skarpe kanter op i store betonflader. 

Jeg klipper lodden timian i form ca 2-3 gange om fået✂️
Udtrykket bliver både lidt vildt og velplejet på samme tid. 

Hvordan har du det med grønne fuger mellem fliserne? 

-
-
-

#havedesign #loddentimian #grønnefuger #haveindretning #haveglæde
På udkig efter spændende nye jobmuligheder👀

Efter en turbulent periode, er jeg nu klar til at tage et nyt og spændende skridt i mit liv.

Jeg har efter mange overvejelser besluttet, at afslutte min karriere som selvstændig havedesigner, og leder derfor nu efter en ny spændende jobmulighed, hvor jeg kan finde inspiration og arbejdsglæde blandt dygtige kollegaer og engagerende arbejdsopgaver.
Flexible arbejdstider i et dynamisk og inspirerende miljø er et stort ønske✨

Erfaring: Gennem årene har jeg opbygget solid erfaring inden for salg på forskellige niveauer, hvilket har givet mig en dyb forståelse for kundernes behov og evnen til at levere løsninger, der skaber værdi. 

Jeg brænder for at opbygge langvarige kunderelationer og skabe tilfredse kunder! Desuden er jeg logisk tænkende med stærke evner inden for optimering og struktur.

Passion: Min glæde ligger blandt andet i at skabe unikke udendørs og indendørs rum. Jeg har via mit nuværende job som havedesigner arbejdet indgående med indretning af uderum og elsker at se kreative idéer blive til funktionelle og smukke rum, der bringer glæde til hverdagen.

Ambitioner: Jeg har som sådan ikke låst mig fast på en specifik karriereveje og ser, at jeg både kan gå ind i et salgsteam, kreative jobfunktioner såvel som SoMe-opgaver. 

Mit store ønske er at finde et job, hvor jeg kan dykke ned i udfordrende og inspirerende opgaver og bidrage med mine erfaringer og kompetancer.

Selvom jeg har taget beslutningen om at lukke min virksomhed, vil jeg fortsat afholde åben have d. 18.8. og min instagram-profil forbliver aktiv🪴🍃💚

Jeg er igen fuld af energi og glæder mig til at omfavne nye udfordringer!💚

Ser frem til at høre fra jer.

Del gerne mit opslag, hvis du kender en virksomhed, der leder efter en person som mig til deres hold🙏💚

-
-
-
#nykarriere #nytjob
Formklip i havens bede 🌳🌿✂️

Lidt forsinket har jeg netop klippet takskuglerne. Der er noget utroligt tilfredsstillende ved at forme og klippe dem – udtrykket bliver stramt og mere sammenhængende.

Jeg elsker formklip i havens staudebede af flere årsager. En lidt kaotisk staudesammensætning kan nemt reddes med formklippede takskugler. De rundklippede faconer giver en dejlig sanse-pause i bedet og gør haven smuk selv om vinteren, hvor der ellers er få grønne glæder.

I efteråret udskiftede jeg alle buksbom med taks, da buksbom efterhånden er blevet svær at dyrke på grund af svampesygdomme som buksbomkvistdød og buksbomgrentørre. Taks er en hårdfør plante, der tåler både sol og skygge.

Har du også formklip i dine staudebede? 🌿✂️

-
-
-

#formklip #staudesammensætning #havedesign #havensbede #haveglæde #haveindretning #staudebed
Forvandling af drivhus-bordet💫

Mit bord i drivhuset bruges til alt fra såning og omplantning til hyggelige måltider. Med tiden var bordets overflade blevet temmelig slidt. 

I sidste weekend tog jeg mig endelig sammen, købte vinduesmaling og valgte en neutral farve til bordet fra @fluggerofficial 
Nu har bordet fået en helt ny overflade, som er meget nemmere at holde. Bordet kan nu tørres over med en fugtig klud. 

Vejret i denne weekend har været en blandet fornøjelse, men med brændovnen tændt, har det været både lunt og hyggeligt at opholde sig i drivhuset. 

Har du også nogle projekter, du har udskudt længe?

-
-
-
#drivhus #drivhusinspiration #haveliv #haveinspiration #haveglæde #haveindretning #brændeovn #orangeri #orlandliving