Havearkitekt i Silkeborg

Professionelle løsninger

Engageret havearkitekt i Silkeborg

Trænger din have til en kærlig hånd, eller søger du blot efter gnisten til at forvandle din udendørs oase? Så er det på tide at få fat i en dedikeret havearkitekt, som vil væve en hjertevarm forbindelse mellem dit hjem og din have. Jeg tilbyder en bred vifte af skræddersyede tjenester, der matcher nøjagtigt det, du behøver – lige fra nøje udvalgte plantelister til omfattende, gennemarbejdede haveplaner.

Med en omhyggeligt udfærdiget haveplan i hånden vil du have det ideelle værktøj til at vække din nye have til live. Med mig som din dedikerede havearkitekt i Silkeborg vil vi sammen forme din drømmehave til en hjertevarm virkelighed.

Havekonsulent i Silkeborg

Som havearkitekt og havekonsulent i Silkeborg, står jeg klar til at assistere dig med alt fra omformning af omfattende havearealer, til rådgivning om valg af planter til mindre områder. Ingen opgaver er for store eller små for mig. Uanset om din have trænger til en total transformation eller om det blot drejer sig om små, oversete hjørner, der lidt trænger til lidt kærlighed, er jeg her for at hjælpe.

Jeg tilbyder personlige havebesøg, hvor vi sammen udvikler en plan for, hvordan din drømmehave kan blive til virkelighed, samt hvordan du kan skabe en harmonisk have med veldefinerede rum, frodige bede og skønne oaser til afslapning.

Normalt varer et havebesøg mellem 1 1/2 og 2 timer. Efter vores møde vil du straks kunne påbegynde projekterne med selvtillid og inspiration.

Havearkitekt Midtjylland

Havearkitekt med
skræddersyet service

Har din have brug for mere liv, struktur og ønsker du, at blomsterbedene skal strække sig over en længere periode? Jeg kan skabe en omhyggeligt sammensat liste af planter, der vil passe perfekt til din have.

Før jeg begynder arbejdet med at udarbejde en planteoversigt, havegrundrids eller haveplan, prioriterer jeg altid dine personlige ønsker og behov. Desuden er det en vigtig del af min service at give dig information om vedligeholdelse af haven, så du kan bevare din drømmehave intakt.

Skal jeg være din havearkitekt i Silkeborg? Så kontakt mig på telefon 21 20 10 60 eller skriv en e-mail til mig på kontakt@gardenstory.dk. Jeg glæder mig til at gøre din havedrøm til virkelighed. 

Bliv inspireret

Mød mig på Instagram

 

Efterårets smukke forfald🍂🍁

I efteråret gennemgår naturen en kæmpe forvandling. 
Man kan vel sige, efteråret er en slags overgangsperiode, hvor planterne gør sig klar, til at overleve en lang vinter.

Træer, buske og stauder suger alt næring fra blade og stængler ned i rødderne, for at gøre klar til en lang vinterperiode. 

Men inden vi helt lukker haven ned for i år, vil jeg lige dele et par favoritter, fra min egen have. 
De nævnte planter kan du sagtens nå at plante, inden vi går ombord i juleforberedelserne🤩

Der er nemlig mange fordele ved at efterårsplante - mildere vejr, rødderne har tid til at etablere sig, god fugtighed i jorden, kræver stort set ingen vanding, skadedyr og sygdomme er mindre aktive om efteråret. 

Mine egne efterårsfavoritter er:

🌿 Vinter - og stedsegrønne planter 
(vintergrønne bregner, taks og mahonia caress)

💜 Glasbær, Callicaroa bodineri 

🌾 Prydgræssernes akse 

🍂 Bærmispel, amelanchier 

🌿 Parykbusk, cotinus coggygria “Young lady”

Har du lagt planer for hvad du vil plante i din have, inden havesæsonen lukker ned for i år? 

-
-
-

#plantetid #efterårsarbejde #glasbær #bregner #engelsød #haveplaner #havensblikfang #haveliv #havedesign #haveglæder
Naturskønne koglekugler🤎

Tilbage i august, lokkede jeg familien på tur i skoven. Jeg havde nemlig hørt,  om et skovområde med fine nobiliskogler. 

Nobiliskogler har den egenskab, de nemt vrides i stykker, når de er tørre. De små kogleskæl kan bruges til mange kreative projekter. 

Her er de små skæl, limet fast på oasiskugler med trælim. 

Koglekuglerne vil jeg bruge som en efterårsdekoration, og selvfølgelig til jul. 

Er det ikke fantastisk, hvad man kan få ud af skovens materialer?

-
-
-

#koglekugler #nobiliskogler #efterårsfarver #drivhusliv #haveliv 
#naturmaterialer
5 planter, jeg nødigt vil undvære i min efterårshave🌾🪴🌳🌸

Jeg elsker efteråret og haven der langsomt skifter farver. 
Med rette planlægning, er der jo heldigvis stadig farver og bladformer man kan nyde, trods efteråret for alvor er på vej.

Top 5 listen her i haven 🌿🌾🌸🌳

- Pilebladet pære pyrus salicfolia, de små miniature pære - dog ikke spiselige - er ikke til at stå for. 

- Kertepileurt persicaria, blomstre længe og gir højde i bedene. 

- Alunrod heuchera findes i et utal af farver, og sætter små farveklatter i bunden af bedene.

- Bregner, gerne de vintergrønne, således der stadig er noget grønt i vintertiden. 

- Hortensia, er både en fryd i bedet, men også særdeles egnet til at binde med i efterårskransen

Jeg har mange yndlings planter, men skulle jeg vælge, må disse være på min top 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Er nysgerrig på, hvilke planter der mon er på din top 5 liste i efteråret? 

-
-
-

#efterår #efterårshaven #havedesign #haveindretning #pilebladetpæretræ #hortensia #alunrod #kertepileurt #havelivetsglæder #yndlingsstauder