Haveskitse

Står du med en have, hvor du drømmer om at få flere grønne rum, flere blomstrende bede, noget der er nemmere at holde, grøntsagshave eller måske hyggeligere rum til ophold og spisning og noget der er sjovere for børnene?

Så er en haveskitse noget for dig.

Sådan løser vi opgaven:

  • En haveskitse starter med et indledende besøg i jeres have. Her vil vi gå rundt i haven og gennemgå jeres behov (ønsker for stier, beplantning, anlæg af bede, terrasse og ikke mindst jeres havestil og hvilke stemninger I ønsker at få frem i haven - romantisk, vildt eller med klassiske linjer?

  • Efter besøget laver jeg en haveskitse og sender til jer. Skitsen tager 100 % udgangspunkt i jeres ønsker, og er mit bud på den ideelle løsning ud fra jeres ønsker.

En haveskitse er en enkel og farvelagt optegning. Haveskitsen viser havens rum og inddelinger. Den vil også indeholde forslag til planter.

Vi vil efterfølgende gennemgå haveskitsen over telefonen.

Pris

En haveskitse koster typisk 5000 - 6000,- kr. ved haver op til 800 kvm. Er haven større, kommer der et tillæg.

Har du ønsker om, at haven skal indeholde mange bede og rum og næsten ingen græs, koster det tilsvarende mere, da der så er mere tidsforbrug i planlægningen af haven. Er det kun et mindre udsnit af haven, der skal ændres, koster det tilsvarende mindre.

For at få et konkret tilbud på netop jeres haveprojekt, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.

Hvis du bor mere end 30 km væk, vil der komme et tillæg på antal kørte km efter statens takster.

Haveskitsen bliver lavet ud fra jeres egne opmålinger af haven.