Haveskitse

Sidebar
Hvad kan jeg hjælpe med

Drømmer du om
flere grønne rum i din have?

Flere blomstrende bede, noget der er nemmere at holde, grøntsagshave eller måske hyggeligere rum til ophold og spisning og noget der er sjovere for børnene?
Så er en haveskitse noget for dig.

Sådan foregår opgaven:

En haveskitse starter med et indledende inspirationsbesøg. Her vil vi gå rundt i haven og gennemgå jeres ønsker for stier, beplantning, bede og terrasser. Vi vil også tale om jeres havestil, og hvilke stemninger I ønsker at få frem i haven – romantisk, vildt eller med klassiske linjer? Efter besøget laver jeg en haveskitse. Skitsen tager 100 % udgangspunkt i jeres ønsker, og er mit bud på den ideelle løsning, ud fra jeres ønsker.

En haveskitse er en mere enkel og farvelagt optegning. Haveskitsen viser havens rum og inddelinger. Der medfølger en beskrivelser i stikordsform til hvert enkelt haverum. Jeg laminerer haveskitsen, således den kan komme med rundt i haven. Vi vil efterfølgende gennemgå haveskitsen over FaceTime eller telefon.

Haveskitse, stikord og moodboard fremsendes på mail som en pdf fil. Hele oplægget fremsendes med pakke post når opgaven er løst.

 

Pris

En haveskitse koster typisk 6000 – 7000,- kr. ved haver op til 800 kvm. Er haven større, kommer der et tillæg. Har du ønsker om, at haven skal indeholde mange bede og rum og næsten ingen græs, koster det tilsvarende mere, da der så er mere tidsforbrug i planlægningen af haven.

Er det kun et mindre udsnit af haven, der skal ændres, koster det tilsvarende mindre. For at få et konkret tilbud på netop jeres haveprojekt, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.

Tillæg for besøg i weekenden på 450 kr.

Hvis du bor mere end 10 km væk, vil der komme et tillæg på 5,00 kr. pr kørt antal kilometer.

Besøg på Sjælland afregnes efter et individuelt kørselstillæg. Jeg vil forsøge at få flere opgaver på, således kørsels udgifter holdes nede for kunden.
Haveskitse bliver lavet ud fra jeres egne opmålinger af haven.

Havearkitekt Midtjylland

Hvad følger med i en haveskitse?

  • Inspirationsbesøg hvor vi afklarer jeres drømme og ønsker til den nye have.
  • Lettere farvelagt haveskitse
  • Der vil indgå beskrivelser i stikordsform til haveskitse.
  • Gennemgang af fremsendte materialer på telefon.

 

Tilkøb til haveskitse:

Ønsker du at få en gennemarbejdet liste over plantevalg til haveskitsen, er det muligt at tilkøbe denne.

Plantelisten vil 100 % tage udgangpunkt i jeres behov – stil og yndlingsfarver – og vil indeholde en lang blomstringsperiode. Listen indeholder foto af planterne, danske og latinske navne samt lidt information om højde og blomstringstid. Med en planteliste kan du nemt og bekvemt foretage dig de rette indkøb af planter, og du vil få en god grundstruktur til dine bede. Jeg vil også komme med ideer til hvor du kan købe gode og sunde planter. Med plantelisten medfølger også pasningsvejledninger.

Listen sender jeg sammen med haveskitsen.

Pris: Planteliste fra 950 kr. pr. bed.

Bliv inspireret

Mød mig på Instagram

 

Hvem gider grønt mellem fliserne?🌿

Jeg gør! Lodden timian, thymus pseudolanuginosus er min hemmelighed, til at bløde de skarpe kanter op i store betonflader. 

Jeg klipper lodden timian i form ca 2-3 gange om fået✂️
Udtrykket bliver både lidt vildt og velplejet på samme tid. 

Hvordan har du det med grønne fuger mellem fliserne? 

-
-
-

#havedesign #loddentimian #grønnefuger #haveindretning #haveglæde
På udkig efter spændende nye jobmuligheder👀

Efter en turbulent periode, er jeg nu klar til at tage et nyt og spændende skridt i mit liv.

Jeg har efter mange overvejelser besluttet, at afslutte min karriere som selvstændig havedesigner, og leder derfor nu efter en ny spændende jobmulighed, hvor jeg kan finde inspiration og arbejdsglæde blandt dygtige kollegaer og engagerende arbejdsopgaver.
Flexible arbejdstider i et dynamisk og inspirerende miljø er et stort ønske✨

Erfaring: Gennem årene har jeg opbygget solid erfaring inden for salg på forskellige niveauer, hvilket har givet mig en dyb forståelse for kundernes behov og evnen til at levere løsninger, der skaber værdi. 

Jeg brænder for at opbygge langvarige kunderelationer og skabe tilfredse kunder! Desuden er jeg logisk tænkende med stærke evner inden for optimering og struktur.

Passion: Min glæde ligger blandt andet i at skabe unikke udendørs og indendørs rum. Jeg har via mit nuværende job som havedesigner arbejdet indgående med indretning af uderum og elsker at se kreative idéer blive til funktionelle og smukke rum, der bringer glæde til hverdagen.

Ambitioner: Jeg har som sådan ikke låst mig fast på en specifik karriereveje og ser, at jeg både kan gå ind i et salgsteam, kreative jobfunktioner såvel som SoMe-opgaver. 

Mit store ønske er at finde et job, hvor jeg kan dykke ned i udfordrende og inspirerende opgaver og bidrage med mine erfaringer og kompetancer.

Selvom jeg har taget beslutningen om at lukke min virksomhed, vil jeg fortsat afholde åben have d. 18.8. og min instagram-profil forbliver aktiv🪴🍃💚

Jeg er igen fuld af energi og glæder mig til at omfavne nye udfordringer!💚

Ser frem til at høre fra jer.

Del gerne mit opslag, hvis du kender en virksomhed, der leder efter en person som mig til deres hold🙏💚

-
-
-
#nykarriere #nytjob
Formklip i havens bede 🌳🌿✂️

Lidt forsinket har jeg netop klippet takskuglerne. Der er noget utroligt tilfredsstillende ved at forme og klippe dem – udtrykket bliver stramt og mere sammenhængende.

Jeg elsker formklip i havens staudebede af flere årsager. En lidt kaotisk staudesammensætning kan nemt reddes med formklippede takskugler. De rundklippede faconer giver en dejlig sanse-pause i bedet og gør haven smuk selv om vinteren, hvor der ellers er få grønne glæder.

I efteråret udskiftede jeg alle buksbom med taks, da buksbom efterhånden er blevet svær at dyrke på grund af svampesygdomme som buksbomkvistdød og buksbomgrentørre. Taks er en hårdfør plante, der tåler både sol og skygge.

Har du også formklip i dine staudebede? 🌿✂️

-
-
-

#formklip #staudesammensætning #havedesign #havensbede #haveglæde #haveindretning #staudebed
Forvandling af drivhus-bordet💫

Mit bord i drivhuset bruges til alt fra såning og omplantning til hyggelige måltider. Med tiden var bordets overflade blevet temmelig slidt. 

I sidste weekend tog jeg mig endelig sammen, købte vinduesmaling og valgte en neutral farve til bordet fra @fluggerofficial 
Nu har bordet fået en helt ny overflade, som er meget nemmere at holde. Bordet kan nu tørres over med en fugtig klud. 

Vejret i denne weekend har været en blandet fornøjelse, men med brændovnen tændt, har det været både lunt og hyggeligt at opholde sig i drivhuset. 

Har du også nogle projekter, du har udskudt længe?

-
-
-
#drivhus #drivhusinspiration #haveliv #haveinspiration #haveglæde #haveindretning #brændeovn #orangeri #orlandliving