Haveskitse

Sidebar
Hvad kan jeg hjælpe med

Drømmer du om
flere grønne rum i din have?

Flere blomstrende bede, noget der er nemmere at holde, grøntsagshave eller måske hyggeligere rum til ophold og spisning og noget der er sjovere for børnene?
Så er en haveskitse noget for dig.

Sådan foregår opgaven:

En haveskitse starter med et indledende havebesøg. Her vil vi gå rundt i haven og gennemgå jeres behov (ønsker for stier, beplantning, anlæg af bede, terrasse og ikke mindst jeres havestil og hvilke stemninger I ønsker at få frem i haven – romantisk, vildt eller med klassiske linjer? Efter besøget laver jeg en haveskitse og et stemnings moodboard. Skitsen tager 100 % udgangspunkt i jeres ønsker, og er mit bud på den ideelle løsning ud fra jeres ønsker.

En haveskitse er en enkel og farvelagt optegning. Haveskitsen viser havens rum og inddelinger. På moodboard får du udover indretningsbilleder ligeledes forslag til plantevalg. Jeg laminerer haveskitsen således den kan komme med rundt i haven. Vi vil efterfølgende gennemgå haveskitsen og moodboard over telefonen. Bor du i Silkeborg kommer jeg forbi og laver en hurtig præsentation af skitsen.

 

Pris

En haveskitse koster typisk 5000 – 6000,- kr. ved haver op til 800 kvm. Er haven større, kommer der et tillæg. Har du ønsker om, at haven skal indeholde mange bede og rum og næsten ingen græs, koster det tilsvarende mere, da der så er mere tidsforbrug i planlægningen af haven.

Er det kun et mindre udsnit af haven, der skal ændres, koster det tilsvarende mindre. For at få et konkret tilbud på netop jeres haveprojekt, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig. Hvis du bor mere end 20 km væk, vil der komme et tillæg på antal kørte km efter statens takster.

Hvad følger med i en haveskitse?

• Lettere farvelagt og lamineret haveskitse
• Supplerende information til havens rum.

Tilkøb til haveskitse:

Ønsker du at få en gennemarbejdet liste over plantevalg til haveskitsen, er det muligt at tilkøbe denne. En planteliste indeholder plante forslag til alle bede på haveskitsen. Plantelisten vil 100 % tage udgangpunkt i jeres behov – stil, yndlingsfarver og en vil indeholde en lang blomstringsperiode. Listen indeholder foto af planterne, danske og latinske navne samt lidt information om højde og blomstringstid. Med en planteliste kan du nemt og bekvemt foretage dig de rette indkøb af planter og du vil få en god grundstruktur til dine bede. Jeg vil også komme med ideer til hvor du kan købe gode og sunde planter. Listen sender jeg sammen med haveskitsen.

Pris: Planteliste 950 kr.

Clear
Cache