Haveskitse

Sidebar
Hvad kan jeg hjælpe med

Drømmer du om
flere grønne rum i din have?

Flere blomstrende bede, noget der er nemmere at holde, grøntsagshave eller måske hyggeligere rum til ophold og spisning og noget der er sjovere for børnene?
Så er en haveskitse noget for dig.

Sådan foregår opgaven:

En haveskitse starter med et indledende havebesøg. Her vil vi gå rundt i haven og gennemgå jeres behov (ønsker for stier, beplantning, anlæg af bede, terrasse og ikke mindst jeres havestil og hvilke stemninger I ønsker at få frem i haven – romantisk, vildt eller med klassiske linjer? Efter besøget laver jeg en haveskitse og en kort beskrivelse af havens rum. Skitsen tager 100 % udgangspunkt i jeres ønsker, og er mit bud på den ideelle løsning ud fra jeres ønsker.

En haveskitse er en mere enkel og farvelagt optegning. Haveskitsen viser havens rum og inddelinger. Der medfølger en kort beskrivelse af hvert enkelt haverum. Jeg laminerer haveskitsen således den kan komme med rundt i haven. Vi vil efterfølgende gennemgå haveskitsen over telefonen. Bor du i Silkeborg kan jeg tilbyde at komme forbi og lave en hurtig præsentation af skitsen.

 

Pris

En haveskitse koster typisk 5000 – 6000,- kr. ved haver op til 800 kvm. Er haven større, kommer der et tillæg. Har du ønsker om, at haven skal indeholde mange bede og rum og næsten ingen græs, koster det tilsvarende mere, da der så er mere tidsforbrug i planlægningen af haven.

Er det kun et mindre udsnit af haven, der skal ændres, koster det tilsvarende mindre. For at få et konkret tilbud på netop jeres haveprojekt, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.

Hvis du bor mere end 20 km væk, vil der komme et tillæg på antal kørte km efter statens takst.

Besøg på Sjælland afregnes efter et individuelt kørselstillæg.

Havearkitekt Midtjylland

Hvad følger med i en haveskitse?

• Lettere farvelagt og lamineret haveskitse
• Supplerende beskrivelser til havens rum

Tilkøb til haveskitse:

Ønsker du at få en gennemarbejdet liste over plantevalg til haveskitsen, er det muligt at tilkøbe denne. Plantelisten vil 100 % tage udgangpunkt i jeres behov (stil og yndlingsfarver) og vil indeholde en lang blomstringsperiode fra forår til november. Listen indeholder foto af planterne, danske og latinske navne samt lidt information om højde og blomstringstid. Med en planteliste kan du nemt og bekvemt foretage dig de rette indkøb af planter, og du vil få en god grundstruktur til dine bede. Jeg vil også komme med ideer til hvor du kan købe gode og sunde planter. Listen sender jeg sammen med haveskitsen.

Pris: Planteliste 950 kr. pr. bed.