Profil/om

Sidebar

Min passion er

at skabe og designe grønne haverum, hvor du kan finde glæde, energi og nærvær med dem du har kær.

Hvem er jeg

Jeg hedder Charlotte og står bag Gardenstory som jeg startede i april 2021, og jeg bor i Silkeborg, med min familie bestående af mand og 2 børn.

Jeg har i mange år arbejdet i modebranchen. For en del år siden tog jeg en uddannelse som dekoratør, en uddannelse der har fulgt mig tæt i min hverdag siden. Min baggrund har givet mig en god fornemmelse for farver, former og linjer, som kan gøre dine havedrømme til virkelighed.

Der går ikke en dag, hvor jeg ikke flytter rundt på nips og planter, maler en væg i nye farver eller flytter rundt på møblerne. Indretning og haver har i mange år været en passion for mig. Når foråret dukker op, elsker jeg at gå på opdagelse på planteskoler for så at gå hjem og skabe mit næste bed. Min havepassion har fulgt mig hele livet.

Erfaring med haveindretning og design

Jeg har efterhånden en bred erfaring i opbygning af haver fra bunden, både mine egne gennem tiden og andres.

Min have er et frirum, hvor jeg bruger meget tid på at skabe nye oplevelser, for eksempel ved opbygning af nye rum og tilføjelse af nye spændende planter. Jeg er altid på jagt efter smukke krukker og spændende nyt haveinteriør. Og når haven står i fuldt flor, elsker jeg at bruge tid på at binde buketter og kranse med blomster fra haven.

I sommeren 2020 overtog min mand og jeg en gammel tilgroet have, som vi for øjeblikket laver om helt fra bunden. Haven er som en legeplads for mig, her kan der prøves nye ideer af. Jeg er så heldig at være gift med en dygtig mand, som også gerne bruger meget tid i haven. Haven er i vores familie samlingspunkt for hyggestunder, om det så er med træsko og jord under neglene eller omkring bål eller bord med mad og drikke.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon. Du kan også finde mig på Instagram.

Clear
Cache