Haveplan

Sidebar

Uderummet er den nye trend

Vi opholder os gerne ude så snart foråret bryder frem. Har I netop istandsat en ældre villa og ønsker at haverummet skal matche jeres hus? Bor i I et nybygger kvarter og ønsker haven inddelt i rum? Skal den eksisterende have startes op forfra med nye haverum? Er det vanskeligt at overskue hvor du skal starte og slutte? Er det nu havedrømmen skal omsættes til drømmehaven? Så er en haveplan noget for dig.

 

 

Godt redskab

Med en haveplan i hånden får du et godt redskab til at kickstarte din nye have. Under et havebesøg vil jeg hjælpe jer med at finde form og facon på jeres nye uderum. Som havedesigner går jeg meget op i at haven skal passe præcis til jer, derfor er det også vigtigt, at I selv har gjort jer tanker om hvilke drømme, I har for jeres kommende haverum forud for mødet.
Haveplanen tager 100 % udgangspunkt i jeres ønsker, og er mit bud på den ideelle løsning ud fra jeres drømme og ønsker.

Sådan foregår processen:

En haveplan starter med et indledende havebesøg.
Her vil vi gå rundt i haven og gennemgå jeres behov og ønsker for stier, beplantning, anlæg af bede, drivhus, terrassebelægning og pergolaer.
Vi vil også drøfte jeres havestil og hvilke stemninger I ønsker at få frem i haven – skal det være romantisk, vildt eller med klassiske linjer?
– Under besøget tager jeg billeder af dit hus og have til brug når jeg skal designe din nye have.

Efter besøget laver jeg en idéskitse, som jeg sender til dig på mail. Her vil du have mulighed for at lave ændringer, hvis I er kommet på nye ideer, eller ønsker elementer flyttet til andet sted i haven.
Når I har godkendt idéskitsen, laver jeg jeres nye haveplan.

Hvad følger med i en haveplan:

  • Havebesøg hvor vi afklarer dine ønsker til den nye have.
  • Idéskitse (sendes til godkendelse hos dig inden haveplan bliver tegnet)
  • Farvelagt og lamineret haveplan.
  • Planteliste til alle havens bede (listen indeholder foto af planter med danske og latinske navne samt information om højde og blomstringstid.
  • Beskrivelser af alle havens rum med forslag til materialer og planter.
  • Liste med nyttige informationer om hvor du kan indkøbe de elementer jeg har tegnet ind på haveplanen.

Vi vil efterfølgende gennemgå haveplanen over telefonen. Bor du i Silkeborg kommer jeg også gerne ud til et aftalt møde, hvor jeg laver en samlet præsentation af haveplanen. Der sættes cirka 1 time af til gennemgang. Har du behov for mere tid kan dette aftales mod ekstra betaling.

Haveplan pris:

En haveplan starter ved 10.000 kr. ved haver op til 800 kvm. Er haven større kommer der et tillæg. Har du ønsker om, at haven skal indeholde mange bede og haverum, og næsten ingen græs, koster det tilsvarende mere, da der så er mere tidsforbrug i planlægningen af haven. Er det kun et mindre udsnit af haven der skal ændres, koster det tilsvarende mindre.
For at få et konkret tilbud på netop jeres haveprojekt, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.

Hvis du bor mere end 20 km væk, vil der komme et tillæg på antal kørte km efter statens takst.

Besøg på Sjælland afregnes efter et individuelt kørselstillæg.
Haveplan bliver lavet ud fra jeres egne opmålinger af haven.