Haveplan

Uderummet er den nye trend. Vi opholder os gerne ude så snart foråret bryder frem. Har I netop istandsat en ældre villa og ønsker at haverummet skal matche jeres hus? Bor i I et nybygger kvarter og ønsker haven inddelt i rum? Skal den eksisterende have startes op forfra med nye haverum? Er det vanskeligt at overskue hvor du skal starte og slutte? Er det nu havedrømmen skal omsættes til drømmehaven?

Så er en haveplan noget for dig.

Med en haveplan i hånden får du et godt redskab til at kickstarte din nye have. Under et havebesøg vil jeg hjælpe jer med at finde form og facon på jeres nye uderum. Som havedesigner går jeg meget op i at haven skal passe præcis til jer, derfor er det også vigtigt, at I selv har gjort jer tanker om hvilke drømme I har for jeres kommende haverum inden vi mødes.

Sådan foregår besøget:

  • En haveplan starter med et indledende havebesøg. Her vil vi gå rundt i haven og gennemgå jeres behov og ønsker for stier, beplantning, anlæg af bede, drivhus, terrassebelægning og pergolaer. Vi vil også drøfte jeres havestil og hvilke stemninger I ønsker at få frem i haven - skal det være romantisk, vildt eller med klassiske linjer?

  • Efter besøget laver jeg en skræddersyet haveplan med udførlige bedplaner og plantelister indeholdende danske og latinske navne på planterne. Haveplanen tager 100 % udgangspunkt i jeres ønsker, og er mit bud på den ideelle løsning ud fra jeres drømme og ønsker.

  • Du får en lamineret plan over haven som kan være din go-to plan de kommende år.

Vi vil efterfølgende gennemgå haveplanen over telefonen.

Pris

En haveplan starter ved 7000 kr. ved haver op til 800 kvm. Er haven større kommer der et tillæg. Har du ønsker om, at haven skal indeholde mange bede og rum og næsten ingen græs, koster det tilsvarende mere da der så er mere tidsforbrug i planlægningen af haven. Er det kun et mindre udsnit af haven der skal ændres, koster det tilsvarende mindre.

For at få et konkret tilbud på netop jeres haveprojekt er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.

Hvis du bor mere end 30 km væk vil der komme et tillæg på antal kørte km efter statens takster.

Haveplan bliver lavet ud fra jeres egne opmålinger af haven.