Planteliste

Hvad kan jeg hjælpe med

En gennemarbejdet liste over plantevalg

Mangler din have noget farve, grundstruktur og kunne du godt tænke dig dine bede havde en længere blomstringsperiode? Jeg kan tilbyde en gennemarbejdet liste over plantevalg som passer til netop din have.

Udgangspunkt i jeres behov

En planteliste indeholder plante forslag til bede hvor du ønsker ny beplantning. Plantelisten vil 100 % tage udgangpunkt i jeres behov – stil, yndlingsfarver og en vil indeholde en lang blomstringsperiode. Listen indeholder foto af planterne, danske og latinske navne samt information om højde og blomstringstid. Med en planteliste kan du nemt og bekvemt foretage dig de rette indkøb af planter. Jeg vil også komme med ideer til hvor du kan købe gode og sunde planter. Listen sender jeg på email og de kan også fremsendes med posten.

Pris: Planteliste 950 kr.

Planteplacering og indkøb af planter:

Har du brug for noget praktisk hjælp til at få de nyindkøbte stauder placeret på den rigtige måde?
Jeg kommer ud og placerer de planter som I har indkøbt.
Selve beplantningsdelen står I selv for. Ved at planterne bliver placeret korrekt, får I det optimale ud af det nye bed og ikke mindst de nyindkøbte planter. Jeg vil ligeledes give jer information omkring pasning af planterne.

Hvis I ikke ønsker selv at indkøbe stauder og planter, er der også mulighed for at jeg hjælper med indkøb af stauder og beplantning.

Clear
Cache